Tietoa punavalosta

Miten punavalo toimii

Valon aallonpituudet ovat nähtävissä ihmissilmin erilaisina väreinä kuten vihreä, sininen ja punainen. Punaisen valon erottaa muista se, että se läpäisee ihon pinnan pystyen näin vaikuttamaan suotuisasti solujen toimintaan. Keho pystyy hyödyntämään aallonpituuksia muuntamalla niitä energiaksi, joka puolestaan simuloi solujen luonnollista paranemisprosessia. Sinisen valon taas tiedetään häiritsevän nukkumista ja melatoniinin tuotantoa.

Punainen valo vähentää oksidatiivista stressiä ihossa sekä kehon soluissa. Aallonpituuksista 660 nm on silmin nähtävissä, se imeytyy ihon kudoksiin parantaen ihon terveyttä sekä kollageenin tuotantoa. Lähi - infrapuna 850 nm puolestaan imeytyy syvemmälle kudoksiin parantaen lihaksiston palautumista ja vähentäen nivelkipuja muiden lukuisten hyötyjen ohella. Kaikista punaisen valon aallonpituuksista ei kuitenkaan ole samanlaisia hyötyjä kuin näistä tarkkaan valituista 660nm ja 850nm terapeuttisista aallonpituuksista.

Punavalo ja tutkimukset

Punavalon käytöstä on tehty tieteellistä tutkimusta monella saralla, muun muassa NASA on tehnyt tukimustyötä punavalon parissa. Astronautit kasvattivat syötäviä kasveja avaruudessa punavalolamppujen avulla ja tulokset ravintoarvoja tarkasteltaessa olivat huikean hyvät. Tämän jälkeen tutkimusta on tehty kasvillisuuden lisäksi lääketieteen parissa punavalon ylivertaisten vaikutusten vuoksi. Tutkimuksia punavalon vaikutuksista löytyy tuhansia.

Punavalon vaikutuksia on tutkittu liittyen tulehduksiin, painonhallintaan, ihon kuntoon, uneen/unirytmiin ja lihaksiston palautumiseen saaden niistä hyviä tuloksia.

Red Aurora

Red Aurora on laadukas tuote joka on syntynyt Led Finlandin pitkästä kokemuksesta ja tutkimustyöstä led-valaisimien ja aallonpituuksien parissa. Tuloksena on turvallinen, toimiva sekä laadukas tuote. Red Aurora sisältää yhteensä 60 kpl 5W teholedejä, joista 30kpl toimii 660 nm aallonpituudella ja 30 kpl 850 nm aallonpituudella. Red Aurorassa voidaan erillisillä kytkimillä käyttää kumpaa tahansa aallonpituutta tai molempia yhtäaikaa. Näin varmistetaan punavalovalaisimen laatu punavalon tuottamisessa. Tuote on vankkaa tekoa ja sopii mainiosti käytettäväksi niin oman kodin rauhassa kuin hoitoloissa sekä kuntosaleissa hyvinvoinnin edistämiseen.

Tutkimustietoa punavalon lukemattomista hyödyistä löytyy koottuna asiaan hyvin perehtyneen Vladimir Heiskasen sivustolta: Valtsun terveysblogi

Red Aurora Light

Hyvinvoinnin edelläkävijä

Red Aurora on hyvinvoinnin edelläkävijä, Led Finlandin punavalovalaisin, joka tukee hyvinvointiasi erilaisten haasteiden edessä.

Punavalon vaikutuksia

Punavalon vaikutuksia on tutkittu liittyen tulehduksiin, painonhallintaan, ihon kuntoon, uneen/unirytmiin ja lihaksiston palautumiseen saaden niistä hyviä tuloksia.

Laadukas ja turvallinen

Red Aurora on laadukas tuote joka on syntynyt Led Finlandin pitkästä kokemuksesta ja tutkimustyöstä led-valaisimien ja aallonpituuksien parissa. Tuloksena on turvallinen, toimiva sekä laadukas tuote.